* Muistilista alkukausi 2018-2019

Tervehdys!

Tässä askelmerkit tulevaan kauteen 🙂

1) Suorita kauden 2018-2019 jäsenmaksusi (15€) kerhon tilille (FI18 4970 1140 0040 58)

2) Hanki pelipassi ENNEN ensimmäistä otteluasi. Niin tuomarit kuin toimitsijatkin. SJTL ry on neuvotellut vakuutuksen myös AON:n kanssa. Ohessa linkki myös sinne. Tutustu vakuutusehtoihin tarkasti, ennenkuin päätät minkä vakuutuksen otat. Varsinkin, jos toimit sekä pelaajana (WHL) että tuomarina.

http://www.finhockey.fi/index.php/seuralle/pelipassit

https://www.aonverkkokauppa.fi/vakuutukset/jaakiekko.html?utm_source=eloqua&utm_medium=email&utm_campaign=week20_referee&elq_mid=47103&elq_cid=6662545

3) Tutustu uuteen sääntökirjaan. Uudet sääntömuutokset ovat käytössä kauden alusta alkaen.

http://www.finhockey.fi/index.php/tuomarille/saannot/saantokirja

4) Kertauskurssi tuomareille pidetään TIISTAINA 28.8 klo 18.00. Paikkana Vaasan jäähallin Kotkanpesä. Kurssi on PAKOLLINEN kaikille tulevana kautena viheltäville. Toimitsijoille tullaan järjestämään oma kurssi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Jos et pääse tähän tilaisuuteen, niin muita mahdollisuuksia kurssin suorittamiseen ovat Seinäjoki 27.8 (ma), Kokkola 3.9 (ma) tai Pietarsaari 4.9 (ti).

5) Raportoinnista on tullut lisäohjeet sekä uudet toimitusosoitteet. Lukekaa ne tarkasti läpi, sillä toimintaohjeet ovat käytössä jo harjoitusotteluissa.

http://www.finhockey.fi/index.php/tuomarille/raportointi

Esim. Jos ensi viikonlopun C2-turnauksessa tulee raportointia vaativia tilanteita, niin toimitusosoite on: kurinpito.nuoret@finhockey.fi

6) Harjoitusotteluita tulee koko ajan nimettäväksi. Toiset lyhyelläkin varoitusajalla. Pitäkää esteenne ajan tasalla ja käykää aika ajoin katsomassa TASO:sta, onko otteluita tullut kohdallenne.

https://taso.sjtl.fi/taso/pelikalenteri.php

7) Jos kysyttävää, niin yhteyttä allekirjoittaneeseen valitsemallasi tavalla.

Terveisin
Jaakko Viitasalo
puheenjohtaja,
kerhokouluttaja,
Mestis otteluvalvoja,
Vaasan Jääkiekkoerotuomarikerho
puh. 040-5693 858
kerhokouluttaja@vjetk.net