* Liiton vapaakorttien myöntö on aloitettu

Jääkiekkoliitto on alottanut tämän kauden vapaakorttien myönnön. Liiton vastuuhenkilöt myöntävät kortin kaikille korttiin oikeutetuille (tuomarit, toimitsijat, alueen luottamushenkilöt, oto-toimessa olevat sekä liiton luottamushenkilöt).

Kun kortti on myönnetty, löytyy jokaisen korttiin oikeutetun OMALTA palvelusivustolta (www.finhockey.fi/palvelut/palvelusivusto) kohdasta vapaakortit tieto myönnetystä kortista ja siihen liittyvä lasku. Kun lasku maksetaan oikealle tilille ja oikealla viitteellä, lähtee tieto maksetusta kortista maksun saavuttua kortin painajalle ja kortti saapuu noin KAHDEN viikon kuluessa henkilön kotiin postitse.

Erittäin tärkeää on että jokainen kortinsaaja huolehtii palvelusivustolla omalla sivullaan että yhteystiedot ovat oikein !

Johtuen monista kortin myöntäjistä ja korttien määrästä, kortin saatavuutta ja myöntöaikaa ei kannata kysyä mistään, vaan kannattaa käydä omalla sivullaan SÄÄNNÖLLISESTI katsomassa josko kortti on myönnetty.

Mikäli kortinsaaja ei tiedä/muista omaa ID numeroaan (Sportti-ID, pelipassin lunastuksen yhteydessä jokaisella, samoin kuin ennenkin kortin saaneilla vanhassa kortissa), saat sen omasta seurastasi.

Jos kortinsaaja on UUSI (ei aiemmin liiton vapaakorttia), toimitetaan passikuva tms. kasvokuva sähköisesti Sportti ID:n kanssa osoitteeseen pirkka.antila@finhockey.fi