* Kauden 2020-2021 muistilista (tärkeä) !

Tervehdys!

Tässä askelmerkit tulevaan kauteen 2020-2021.

 

1) Suorita kauden 2020-2021 jäsenmaksusi (15€) kerhon tilille (FI18 4970 1140 0040 58)

 

2) Hanki pelipassi ENNEN ensimmäistä otteluasi. Niin tuomarit kuin toimitsijatkin. SJTL ry on neuvotellut vakuutuksen myös AON:n kanssa. Ohessa linkki myös sinne. Tutustu vakuutusehtoihin tarkasti, ennenkuin päätät minkä vakuutuksen otat. Varsinkin, jos toimit sekä pelaajana (WHL) että tuomarina.

http://www.finhockey.fi/index.php/seuralle/pelipassit

https://www.aonverkkokauppa.fi/vakuutukset/jaakiekko.html?utm_source=eloqua&utm_medium=email&utm_campaign=week20_referee&elq_mid=47103&elq_cid=6662545

 

3) Suorita erotuomarin JATKOKURSSI verkossa HEINÄKUUN loppuun mennessä. Tunnukset ovat tulleet sähköposteihinne huhtikuussa. Allekirjoittaneelle ne tulivat 27.4-2020.

http://www.finhockey.fi/index.php/tuomarille/item/4836-erotuomarin-jatkokurssi-verkossa-ja-priima-tunnukset

 

4) Perinteistä kauden avaavaa KERTAUSKURSSIA ei fyysisesti tänä vuonna pidetä. Sen sijaan erotuomareiden KERTAUSKURSSIT järjestetään verkkokursseina SJL:n verkko-oppimisympäristössä Priimassa. Elokuun lopussa Priimaan aukeaa kertauskurssi suoritettavaksi. Tästä infoamme sitten ajankohdan lähestyessä.

http://www.finhockey.fi/index.php/tuomarille/item/5010-kertauskurssit-2020

 

5) Aluekouluttaja (Niko Sylander) tulee lisäksi syyskuun aikana pitämään kerhon jäsenille KAUSIKOULUTUS-tilaisuuden. Myös tästä infoamme sitten ajankohdan lähestyessä.

 

6) Harjoitusotteluita tulee koko ajan nimettäväksi. Ensimmäinen jo 31.7-2020. Toiset lyhyelläkin varoitusajalla. Pitäkää esteenne ajan tasalla ja käykää aika ajoin katsomassa TASO:sta, onko otteluita tullut kohdallenne.

https://taso.sjtl.fi/taso/pelikalenteri.php

 

7) Eagles Cup U14 pelataan Vaasassa 5-6.9.2020 (la-su). Turnauksessa on yhteensä 60 ottelua kolmessa kaukalossa. Varatkaa tälle viikonlopulle reipasta urheilumieltä ja vapaata aikaa kalentereistanne. KAIKKIA tarvitaan ko. viikonloppuna !!

 

8) Vuosikokouksen ajankohta päätetään elokuun alussa. Siitä saatte yhdistyksen sääntöjen mukaan tiedon sähköposteihinne. Toivomme runsasta osanottoa.

 

9) Pähkinänkuoressa vielä kauden pääkohdat:

* Jäsenmaksu

* Pelipassi

* Jatkokurssi

* Kertauskurssi

* Kausikoulutus

* Vuosikokous

* WHL Playoff sääntöasiaa

WHL Playoff-ottelut ovat taas alkamassa. Nimeämiset tulevat järjestelmään muiden pelien tapaan.

Playoff-ottelun päätyttyä TASAN, toimi seuraavasti:

1) Tarkista, että joukkueet ovat ENNEN ottelua täyttäneet lapun, missä on järjestykseen merkitty VIISI (5) laukaisijaa.

2) Suorita arvonta välittömästi ottelun päätyttyä joukkueiden kapteenien kanssa. Arvonnan voittanut joukkue saa valita ampuuko ensimmäisenä vai toisena.

3) Voittolaukaukset ammutaan SAMAAN päätyyn.

4) Voittolaukauskisa käydään ”Sudden-death”-systeemillä eli periaatteessa ottelu voi ratketa jo ensimmäisen parin jälkeen, jos toinen tekee maalin ja toinen ei.

5) Jos voittolaukauskisa on viiden laukaisijan jälkeen edelleen tasan, niin aloitetaan UUSI kierros samassa järjestyksessä samojen laukaisijoiden kesken. Suoritusvuoro vain vaihtuu.

6) Pelaaja, joka on nimettynä listalla, ei voi osallistua voittolaukauskisaan mikäli hänellä on rangaistus kesken pelin loppuessa. Tällöin listan seuraava suorittaa ja viidenneksi laukojaksi joukkueen kapteeni nimeää uuden pelaajan.

7) KERRATKAA sääntökirjasta + casebookista voittolaukauskisan kulku ja siinä esiintyvät sääntökohdat (maalivahdin liikkuminen, maali pois paikaltaan, kiekko taaksepäin, spin o’rama, aitiot jne jne).

* Muistilista kaudelle 2019-2020

 

Tervehdys!

Tässä askelmerkit tulevaan kauteen 🙂

1) Suorita kauden 2019-2020 jäsenmaksusi (15€) kerhon tilille (FI18 4970 1140 0040 58)

2) Harjoitusottelut alkavat jo viikon päästä !! Hanki pelipassi ENNEN ensimmäistä otteluasi. Niin tuomarit kuin toimitsijatkin. SJTL ry on neuvotellut vakuutuksen myös AON:n kanssa. Ohessa linkki myös sinne. Tutustu vakuutusehtoihin tarkasti, ennenkuin päätät minkä vakuutuksen otat. Varsinkin, jos toimit sekä pelaajana (WHL) että tuomarina.

http://www.finhockey.fi/index.php/seuralle/pelipassit

https://www.aonverkkokauppa.fi/vakuutukset/jaakiekko.html?utm_source=eloqua&utm_medium=email&utm_campaign=week20_referee&elq_mid=47103&elq_cid=6662545

3) Päivitä esteesi ajan tasalle ELOKUUN osalta. Joukkueet tilaavat tuomareita harjoitusotteluihin tasaiseen tahtiin ja ne nimetään heti tilauksen tultua. Osa otteluista saattaa tulla aika pikaisellakin varoitusajalla.

4) Kertauskurssi tuomareille pidetään KESKIVIIKKONA 28.8 klo 18.00. Paikkana Vaasan jäähallin Kotkanpesä. Kurssi on PAKOLLINEN kaikille tulevana kautena viheltäville. Toimitsijoille tullaan järjestämään oma kurssi myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Jos et pääse tähän tilaisuuteen, niin toinen mahdollisuus kurssin suorittamiseen on esimerkiksi Seinäjoki 26.8 (ma).

5) Muista tehdä kesäkysymykset valmiiksi ennen leiriä tai kertauskurssia.

http://www.finhockey.fi/index.php/tuomarille/koulutus/kesakysymykset

6) Jos kysyttävää, niin yhteyttä allekirjoittaneeseen valitsemallasi tavalla.

 

Terveisin
Jaakko Viitasalo
puheenjohtaja,
Mestis otteluvalvoja,
Vaasan Jääkiekkoerotuomarikerho
puh. 040-5693 858
kerhokouluttaja@vjetk.net

* Pelipassit lunastettavissa 2019-2020

Muistakaa, että ennen ensimmäistä otteluanne Teillä pitää olla pelipassi (= lisenssi) lunastettuna.

Koskee niin toimitsijoita kuin tuomareitakin.

Ohessa linkki Jääkiekkoliiton sivustolle.

https://www.finhockey.fi/index.php/seuralle/pelipassit

Huomioikaa myös vakuutusturva, joka oman tai pelipassin ohessa olevan vakuutuksen kautta.

Perehtykää HUOLELLA vakuutusehtoihin!

Ohessa liitteenä myös SJTL ry neuvottelema AON jääkiekkoilijan pelipassivakuutus.

https://www.aonverkkokauppa.fi/jaakiekkoilijan-pelipassivakuutus